Vi tar alle forbehold i forhold til godt smittevern
vårt løfte
Agder Mestermur leverer arbeid av høy kvalitet og solid håndverk, innen betong, mur og flis.
Vår stolthet er din trygghet.

Vi forlater aldri byggeplassen uten at jobben er gjort skikkelig. Vi er fagfolk som brenner for det vi holder på med, og det skal komme deg som kunde til gode.

Jobben vi utfører skal du kunne leve godt med i år etter år.

i trygge hender
Når vi er på plass er jobben snart gjort.

Vi legger mye stolthet i å gjøre gode jobber - for når vi er fornøyde er gjerne kunden fornøyd og vis versa.

våre tjenester

Vi mener at det å hente inn håndverkere for å gjøre en jobb, skal være en trygg og god opplevelse. Tjenesten som ytes skal være av god kvalitet - slik at du kan ha glede det gode håndverket i mange år. Dette handler om tillit og kommunikasjon. Vi lever av vårt gode rykte, og det skal komme deg som kunde til gode.

I Agder Mestermur er vi stolte av vår faglige kompetanse og jobbene vi gjør er det vi måles etter. Her kan vi vise hva vi står for, og hvorfor vi kan kalle oss mestere i vårt fag. Uansett om ditt prosjekt er stort eller lite, så er vår kompetanse og vår motivasjon den samme.

Vi skal alltid levere på mesternivå.

hvem er vi?
Møt gjengen
Jarle Duus
daglig leder / murmester / medeier

Vi pleier å si at Jarle er god på det meste. I tillegg til å holde skuta på stødig kurs, har Jarle lang erfaring innen peis, pipe, stålpipe, flis, naturstein og egentlig alt innen betong og murarbeid.

Andreas Andersen
MURMESTEr / medeier

Dyktig håndverker med allsidig og høy kompetanse. Ingen jobb er verken for stor eller for liten for Andreas. Med 20 års erfaring har han bred kompetanse innen rehabilitering, fiberpuss, fasade, ringmur, støyping og naturstein. Kvalitet og resultat er hans hovedfokus.

Frode Sivertsen
FAGBREV TØMRER / medeier

Frode har ca 30 års erfaring som murer og forskalingsnekker og har i tillegg fagbrev som tømrer. Generelt en dyktig håndverker som får jobben gjort - uansett.

Kjell Magne Christensen
murmester / medeier

Som vårt faglige encyklopedi er Kjell Magne utrolig kunnskapsrik. Han har rundt to tiår fartstid bak seg, og er veldig nøyaktig i måten han utøver sitt fag. Spesielt dyktig er han på fliser og designgulv.

Dreng Lunden
FAGBREV MURER / medeier

Ingen jobb er FOR perfekt - ikke i følge Dreng. Med nesten 30 års erfaring har han solid kompetanse - og som utøvende perfeksjonist er han som skapt for arbeid med flis, tegl, peis og alt som krever absolutt presisjon.

John Harald Svendsen
fagbrev murer

Med bakgrunn fra både nasjonale bedrifter og som selvstendig næringsdrivende, så sier det seg selv at John Harald har bred erfaring. Med sin kompetanse på rehabilitering og tradisjonelt murarbeid så mener vi at John Harld kan lage gull av gråstein.

Lars Nicolaisen
lærling

Du kan godt si at Lars har betong i blodet, da han kommer fra en familie med lange murertradisjoner. Dette kan vi merke - selv som lærling tar han små og store utfordringer som om det skulle være det mest naturlige i hele verden.

Hva kan vi stå til tjeneste med? Vi hjelper med alt fra planlegging til gjennomføring.
Staute
VI LEVERER DET VI LOVER
Allsidige
bred erfaring og kompetanse
Dyktige
VI VIL VÆRE BEST I KLASSEN